REW v5.20 Beta 58 gibt kein Signal aus den Boxen (Pink Noise)

acusticman031

Registered
Thread Starter
Joined
Jul 18, 2020
Messages
3
Hallo ich habe ein Problem mit meiner REW Software.
ich schildere kurz meine Geräte Konfiguration:

iMac 27 " 2012
3,2 GHz Quad-Core Intel Core i5 10.15.6 Catalina
Focusrite Scarlett 2i2
Presonus Eris E4.5 Monitore
Superlux ECM 999 (+48V)

Seit Tagen versuche ich schon in den Einstellungen ein Testsignal aus den Boxen zu bekommen, aber es funktioniert einfach nicht.
Das Mikrofon funktioniert zwar, aber es kommt kein Pink Noise aus Boxen. Ich bin jetzt ratlos, was ich noch tun muss.
Bin für jede Hilfe dankbar.
 

John Mulcahy

REW Author
Joined
Apr 3, 2017
Messages
3,334
Can you post screenshots of the REW soundcard preferences and the Audio Midi Setup utility settings for the 2i2 outputs?
 

John Mulcahy

REW Author
Joined
Apr 3, 2017
Messages
3,334
To use the Scarlett as the output you would need to use its Line Outputs. You are not trying to monitor the input, but to pass through the signal from REW. Monitoring should be turned off, none of the input signal should appear on the output.

The Mac's built-in output should work though, make sure it is set to the same sample rate and format as the Scarlett's input and that the output volume isn't set to zero.
 

acusticman031

Registered
Thread Starter
Joined
Jul 18, 2020
Messages
3
Es hat funktioniert. Das Problem war, dass ich über die Funktion "calibrate soundcard" und nicht über "check levels" gehen musste um ein Rauschen zu bekommen.
 
Top Bottom